Slabeste sigur si natural

Conceptul SLABESTE SIGUR si NATURAL iti schimba total viata !

Slabeste Sigur si Natural nu este un slogan de marketing! Creat de renumitul Doctor in Preventia si Intretinerea Masinariei Umane Mihai Dragomir, Specialist in Fitness,Psiholog, Maestru al Sportului si Consilier in Nutritie – conceptul concurs Slabeste Sigur si Natural lansat in 2008, reformeaza vietile si trupurile a sute de participanti prin cele doua editii organizate anual.

Conceptul Cardio Mix este recunoscut la nivel mondial de FIMS ( Federatia Internationala de Medicina Sportiva) : lucrarea stiintifica ”BENEFICIILE ASOCIERII EXERCITIILOR FIZICE IN DIETELE HIPOCALORICE ” avand ca baza de studiu concursul Slabeste sigur si natural si conceptul de fitness anti aging Cardio Mix prezinta concluzia studiului : ”’Adding Cardio Mix training program to a hypo-caloric diet increases the weight loss and especially body remodeling process , with positive consequences on maintenance the newly acquired weight once the diet is stopped ”

Slabeste Sigur si Natural cu Cardio Mix se adreseaza tuturor celor care isi doresc sa intre într-un concept de pregatire psiho-fizica complet si complex, slabire si mod de viata echilibrat, beneficiind astfel de o Portie de Sanatate. Prin parcurgerea timp de 4 saptamani a metodologiei profesionale de slabire si reformare a stilului de viata aplicata in timpul concursului, participantii isi schimba radical viata. Supravegheati si indrumati permanent de specialistii Cardio Mix drumul catre reusita este asigurat!

Inscrierile se fac prin email la office@cardiomix.ro cu mesajul Slabeste Sigur si Natural ( descrieti in email De ce vreti sa slabiti ) sau completand formularul de pe site la pagina de Contact , bifand sectiunea Concurs

Ce spun participantii despre concurs:

 

Diana Done

In primul rand vreau sa multumesc echipei CardioMix si sponsorilor programului pentru sansa de a participa in cadrul acestui program. Programul CardioMix si Slabeste sigur si Natural  m-au ajutat atat pe plan fizic cat si sipitual.Dupa luni de antrenament pot spune ca rezistenta mea la efort a crescut considerabil ca urmare a programului in trepte initiat de mihai. Initial antrenamentele erau lejere dar pe masura ce avansam deveneau din ce in ce mai solicitante. In al doilea rand am reusit sa ma las de fumat (cu ajutorul life coacher – ul nostru) si datorita programului de antrenament de la sala. Cele doua luni alaturi au trecut repede dar schimbarile in modul meu de a ma percepe pe mine si antrenamentele pe care le voi face pe viitor s-au schimbat in bine. Multumesc tuturor.Cu drag, Diana Done 

 

Gigi Jiga, Cardio Mix , Mihai Dragomir

 

Gigi Jiga : ”Cardio Mix a fost salvarea pentru ca m-a salvat de la diabet! Cand am venit la Cardio Mix aveam 14o de kg ,am slabit , am reusit sa imi pun sub control diabetul,  eu si zic la l-am vindecat pentru ca din septembrie nu mai iau medicamente de diabet . Dupa ultimele schimbari de ”look” chiar am probleme reale sa nu mai mai recunoasca lumea pe strada ”

 

 

Georgeta Gheorgiu – Grecia :”-Am trait o stare de bine extraordinara cu Cardio Mix, am simtit ca varsta nu inseamna nimic si ca doar felul cum traim inseamna totul.  Sunt eecunoscatoare, Cardio Mix m-a ajutat sa ma desprind din numarul cumparatorilor de  “solutii magice” de slabit. Stiam ca sunt pacalita,  ca incercasem mai multi ani diverse si degeaba, dar nu puteam sa rezist fotografiilor cu “inainte” si “dupa’. Ei bine, dupa ce l-am intalnit pe dl. Dragomir am putut sa rezist,nu am mai putut sa “visez”dupa  ce am inteles atat de limpede, prin propria experienta,  ca singura cale buna e cea prezentata de dansul: miscare si dieta adecvata”.

  

Resized_MDIII-111Veronica Nicolae McCan Erikson : ‘Sunt putine experiente de viata care te lasa fara cuvinte. Experienta cu Cardio Mix& Mihai Dragomir este una dintre ele. A intelege, a cunoaste, a echilibra, a darui sunt cateva cuvinte care caracterizeaza din punctul meu de vedere cel mai bine echipa Cardio Mix &  Mihai Dragomir’’

         

                                                                         

  Mihai Ionescu Tautu  Mihai Ionescu TautuMultumesc  intregii  echipe Cardio Mix si  in primul rand domnului Mihai Dragomir cel care  a scos untul din noi,  cel care  ne-a sustinut mereu si ne motiva “hai ca dau o tava de mici la final” , cel  alaturi de care simteam  “ploaia” in sala de antrenament  si  simteam ca zburam  pe  unele miscari , cel care avea grija mereu sa nu ne accidentam,  cel  care  a facut  5  concurenti  sa  simta  intr-adevar  ca traiesc si sa vada ce e cel mai important in viata si anume sanatatea “Dumnezeu  a facut omul sa se miste , sa simta ca traieste …“. A fost o experienta de neuitat  din care am invatat enorm ,  am descoperit  un nou stil de viata mult mai sanatos in care  pot sa si zbor daca vreau…

 

Conceptul Cardio Mix recunoscut la nivel mondial de FIMS ( Federatia Internationala de Medicina Sportiva) :lucrarea stiitifica ”BENEFICIILE ASOCIERII EXERCI?IILOR FIZICE ÎN DIETELE HIPOCALORICE ” avand ca baza de studiu concursul si conceptul nostru.

Concluzia studiului : ”’Adding CardioMix training program to a hypo-caloric diet increases the weight loss and especially body remodeling process , with positive consequences on maintenance the newly acquired weight once the diet is stopped”

Lucrare stiintifica FIMS Cardio Mix
Lucrare stiintifica FIMS Cardio Mix

 

Lucrare stiintifica 1

Editia a 10-a , octombrie 2013 ! De 6 ani concursul si cel care l-a creat slabeste romanii !!

Slabeste sigur si natural cdr 15 afis

 

Slabeste sigur si natural : imagini & media