Concept

clase-busines-companii

Sănătatea este unitatea de măsură a vieţii tale. Fă parte din miile de oameni care s-au alăturat conceptului nostru de viaţă şi comunităţii noastre de-a lungul a celor peste 10 ani de activitate Cardio Mix, unde vei putea afla răspunsurile şi rezolvările tale legate de adevăratul stil de viaţă.

CONCEPTUL CARDIO MIX FITNESS ANTI AGING

   • PSIHOLOGIE – relații familiale, mentalitate, comunicare, socializare etc. Identificarea corectă a informațiilor şi acumularea de bagaj informațional suficient pentru găsirea răspunsurilor şi a rezolvărilor problemelor cu care te confrunţi pentru a-ţi putea cunoaște adevărata proprie identitate şi a putea vedea sensul vieții tale in realitate.
   • SLĂBIRE – alimentație specifică stilului de viaţă şi a tipului de fabricație, consiliere şi antrenamente de grup şi individuale specifice nevoilor tale, tipologii de pregătire psiho-fizică adaptate conform organismului tău
   • PREGĂTIRE PSIHO-FIZICĂ – tipologie de antrenament specifica întreținerii mașinăriei umane, antrenamente personalizate de grup sau individuale  în conformitate cu nevoile şi cerințele organismului tău
   • NUTRITIE – alimentele bune/nocive, alimentația personalizată, individualizată, conform cu tipul fabricației tale
   • STARE DE BINE = SĂNĂTATE – echilibrarea parametrilor de funcționare metabolică şi aducerea lor la un nivel optim, eliminarea stresului şi depăşirea barierelor anesteziante şi monotone, eliberarea reală a propriei tale identităţi, identificarea şi rezolvarea problemelor legate de sănătate (afecțiuni, boli, până la nivelul de patologie)
   • CURSURI – SEMINARII
   • COACHING LIFE STYLE
   • ŞCOALA COPIILOR CARDIO MIX
   • FITNESS ANTIAGING CONTROLUL GREUTĂŢII –  SLĂBIRE

 

CONTROLUL GREUTĂȚII –  SLĂBIRE

 

scadere-crestere-in-greutate

Slăbeşte în stilul Cardio Mix. Aproape oricine poate să slăbească şi să schimbe modul în care arată. Obținerea unei greutăţi sănătoase te poate ajuta să-ţi controlezi colesterolul, presiunea arterială, zahărul din sânge etc. Nu trebuie să urmezi o dietă drastică, menită să eșueze şi care te lasă cu un sentiment descurajator, atât timp cât te bucuri de fiecare lucru cu moderaţie. Cercetările arată că cel mai eficient mod de a pierde din greutate este „în cantităţi mici”, slăbitul în proporţii mari, rapid, este adesea însoţit de o îngrăşare şi mai mare, foarte asemănător cu efectul “YO -YO”.

Cardio Mix  te antrenează pentru slăbire specifică: stimularea corectă şi naturală a organismului, pentru a putea reveni la forma de bază prin care să ardă din depozitele adipoase.

PREGĂTIRE PSIHO-FIZICĂ, ANTRENAMENTE PERSONALIZATE & MODELARE – REMODELARE CORPORALĂ (TONUS MUSCULAR – ÎNTREŢINERE)

antrenamente-personaliozate

Cardio Mix Fitness Anti Aging Concept este un spectacol al sănătăţii şi stării de bine fizică şi mentală. Este un concept de viaţă sănătoasă, de pregătire psiho-fizică, concept care oferă publicului, oricărei persoane interesate sau familie – O PORTIE DE SANATATE. Cardio Mix te antrenează pentru dezvoltarea, creșterea masei musculare la nivel echilibrat, armonios, atletic. Te antrenează pentru Prevenția si Întreținerea mașinăriei umane (antrenament specific tipologiei tale de fabricație)

NUTRIŢIE – CONSULTANŢĂ NUTRIŢIONALĂ

Noi știm ca fiecare individ are nevoi si „griji” diferite din punct de vedere nutrițional, aşa că vom stabili totul de comun acord. Cu Cardio Mix totul se aplică personalizat.

consultanat-n-1 consultanat-n-2 burger poza-consultanta-nutritie

 

Mihai Dragomir, creatorul conceptului Cardio Mix Fitness Anti Aging, recomandă:

„Oricare ar fi prioritățile tale, putem ajuta la clădirea unui plan nutrițional care să le îmbine pe toate. Fie că ai alergii la mâncare, contraindicații medicale (ex: diabet), ești vegetarian sau nu, ori pur şi simplu vrei să înveţi care sunt cele mai sănătoase opțiuni când ieşi să iei masa în oraş, planul personalizat pe care ţi-l creăm va cuprinde orice specificație necesară”.

 ARTE MARTIALE MIXTEPREGĂTIRE FIZICĂ & TEHNICO-TACTICĂ

arte-martiale

 

Din experiența mea de antrenor consider ca una din cheile succesului tuturor sporturilor este condiția fizică. Aceasta este valabilă, desigur, şi pentru artele marțiale. Pentru obținerea unei condiții fizice bune, este necesară o perioadă îndelungată de timp, deoarece primează dezvoltarea tehnicii şi a procedeelor care şi ele necesită o perioadă destul de mare şi nu pot fi neglijate. Cardio Mix te antrenează specific pentru dezvoltarea abilitaților pentru luptă şi apărare (situații neprevăzute tehnico-tactice şi competiționale)

ANTRENAMENTE FITNESS ANTI AGING CARDIO MIX 

Antrenamente Cardio Mix de dezvoltare personală, pentru adaptarea organismului la efort, pentru dezvoltarea abilitaților psiho-fizice (reflexe, coordonare, corelare, echilibru, motricitate senzorială la nivel de sistem nervos central), pentru îmbunătăţirea performanţelor mobilităţii şi flexibilităţii, pentru dezvoltarea anduranței şi, nu în ultimul rând, pentru echilibrarea şi funcționarea optimă a parametrilor mașinăriei din dotare.

 cursuri-cardio-mix-1  cursuri-cardio-mix-2

CURSURI – SEMINARII, COACHING LIFE STYLE 

 

 seminar  seminarii

 

Abordăm personalizat fiecare companie în parte, în funcţie de dorințele participanților la clasele noastre. Răspundem prezent la sediul companiei dvs. pentru a oferi soluții la nevoile personalului.

clase-busines-companii