Anti Aging

ANTI AGING

 Mihai Dragomir

In fiecare zi, suntem supusi la milioane de factori care ne afecteaza in diferite moduri rareori vazute, simtite sau remarcate. Imbatranirea nu este rezultatul trecerii timpului, ci mai degraba rezultatul actiunii factorilor externi la care suntem expusi :aerul poluat de fumul de tutun si esapament, metalele grele, plumb, fluorura si toti ceilalti nenumarati compusi daunatori. Din nericire, dupa perioade lungi de expunere, acesti factori ne impiedica abilitatile de “rezistenta”, castiga lupta cu noi si devin trepte solide catre accelerarea imbatranirii. Pentru voi, pentru a putea combate factorii nocivi ai vietii actuale, am creat Cardio Mix Fitness Anti Aging.

Cardio Mix reprezinta combinatia factorilor care influenteaza viata: VERDE=Natura, Alimentatie, Sanatate/ ROSU = Miscare, Sange, Inima/ ALBASTRU= Oxigen, Apa, Energie

ce_inseamna_cardioomix2

Cardio Mix este alternattiva 100% anti imbatranire de cea mai buna calitate fara a folosi potentialul nesigur al terapiilor de substitutie hormonala si al pilulelor minune.

Mihai Dragomir

DESPRE NOI, CEI DE LA CARDIO MIX

Suntem echipa de specialisti gata sa raspunda intrebarilor dumneavoastra si sa gaseasca rezolvari problemelor de viata si de sanatate (echipa formata din medici, consilieri in nutritie, psihoterapeuti, instructori si antrenori personali). Suntem condusi de cel care a inovat conceptul de fitness anti aging Cardio Mix, creierul care creaza neincetat si care vegheaza asupra masinariei tale,Mihai Dragomir – Doctor in Preventia si Intretinerea Masinariei Umane (Organismului Uman), Psiholog, Profesor, Maestru al Sportului, Consilier in Nutritie, Antrenor Fitness Specialist. 


despre-noiimg_3079 mihai-bebelu-m