TABERE DE FITNESS Cardio Mix ,WEEKEND DE REFORMARE – Mananca , Bea si fa Miscare cu Cardio Mix, Expeditie de ANDURANTA Cardio Mix, Expeditie de Explorare Marina

 

Weekend-ul de Reformare -Mananca,Bea si fa Miscare   Un eveniment unic in Romania

S-au implinit sase ani de cand Prof.Antr.Fitness Specialist Mihai Dragomir a organizat prima data acest eveniment unic in Romania – denumit, nu intamplator, Weekend-ul de Reformare – Mananca, Bea si fa Miscare. Ce trebuie sa mananci, ce ”sport” trebuie sa faci ca sa arati bine…acestea sunt deja clisee. Tabara de reformare Cardio Mix a fost de la inceput conceputa sa te invete cum sa te descoperi sau redescoperi, sa te motivezi si sa iti depasesti limitele. Tabara te educa si iti arata stilul de viata sanatos de la A la Z si mai presus de toate, timp de trei zile vei fi initiat in stilul de viata Cardio Mix. Ai sansa sa practici singurul concept de fitness anti aging din Romania (Cardio  Mix) si ai parte de cele mai bune antrenamente de pregatire psiho-fizica concepute cu preventie si protectie maxima pentru organism. Concluzia: ai parte de o Portie de Sanatate ! Weekend ul de Reformare Cardio Mix a depasit 16 editii organizate.Te poti inscrie si tu la Weekendul de Reformare Cardio Mix prin email la [email protected] cu mesajul ‘’Vreau sa ma reformez ! ‘’, telefonic la 0732 115 993, sau prin completarea formularului de pe site bifand rubrica dedicata evenimentului, iar noi vom reveni cu detalii, regulament si conditiile de participare.

12631358_10208563764873093_6585477631629130380_n” Ne-am luat rucsacul in spate, cu echipamentul sportiv, bocanci, tricouri multe, prosoape si energie, toate impachetate cu dor de munte si, intr-o vineri solara, am luat drumul brazilor, al aerului nepoluat si al paraurilor line, dar zgomotoase. Am ajuns in cea mai frumoasa cabana de pe pamant, inconjurate parca de cate-un Soare si cate-o Luna pe fiecare parte a ei. Vis! Pana ne-am dezmeticit bine deja gustam slanina cu ceapa si palinca, asa, ca sa ne obisnuim cu locul. Plimbarea de seara, fotografii nu cu maimuta de-asta data, ci cu magarul si somn.[…]Micul dejun de aur era doza perfecta de energie si vitalitate pentru programul de exercitii pe care Mihai (Mihai Dragomir, responsabil de lansarea primului si singurului concept de Fitness Anti-Aging in Romania, Cardio Mix si cel care a oragnizat Tabara de Reformare) ni l-a pregatit. In prima zi am pornit spre Parcul National Bucegi si am trait cel mai frumos verbele A URCA, A NU RENUNTA, A REUSI. O experienta de anduranta, forta, dorinta, nerenuntare, ambitie, putere a mintii, reusita. Asa am parcurs aproape 20 de km pe drum de munte, intr-o minune de parc natural al Romaniei noastre.” Ioana Andreea Nitica, Psihoclinician si participant la Weekendul de nfl jackets from china Reformare Expeditie de ANDURANTA Cardio Mix :”Tr?ie?te cu adev?rat ceea ce nu se poate spune în cuvinte.’’

Romania ofera celor indragostiti de natura peisaje uimitoare si trasee pe care putini isi imagineaza ca vor sau pot calca vreodata. Mihai Dragomir, ranger voluntar si imagine a turismului ecvestru al Parcului National Calimani a nfl jackets australia inceput sa dezvolte si sa organizeze nfl jackets australia in 2008 sub umbrela Campaniei Ia-ti Portia de Sanatate primele Authentic Kevin Kiermaier Jerseys Expeditii de Anduranta Cardio Mix in Muntii Calimani. Cu pasul calului Ricky Nolasco Youth Jerseys se strabat cele mai frumoase locuri din Romania, locuri neatinse de piciorul omului, care iti pun la incercare toate simturile si adrenalina. Calare pe husuli (cei mai buni cai pentru munte) “Olimpicii Cardio Mix”, descopera natura si se redescopere pe ei insisi.

remd resized_dsc_0496vvv resized_dsc_7607

 

 

 

 

 

 

 

Expeditie cheap wholesale nfl jackets DE EXPLOARE MARINA

Mihai Dragomir indragostit iremediabil de insula Thassos a initiat si organizat incepand cu 2011 un program de patru zile, care cheap wholesale nfl jackets este unul activ, dar si relaxat in acelasi timp. Indiferent ce cuvinte s-ar folosi nu ar fi Wilson Ramos Youth Jerseys suficiente pentru a exprima adevarata frumusete si stare de bine pe care o traiesti in nike nfl Jersey wholesale aceste zile. Este un concept creat special sa iti arate si sa te invete ca si in concediu poti face miscare si poti manca fara sa fii ingrijorat de acumularea kilogramelor pe care ar trebui sa le dai jos la intoarcere, menit sa iti arate frumusetile locului dar Authentic Albert Pujols Jerseys si metodele de relaxare maxima. Obiectivul de maxim interes, atractia vacantei, este pachetul de scufundari, cheap wholesale nfl jackets fie ca este de agrement sau certificare pentru instructor, Mihai Dargomir, el insusi certificat ca instructor cheap wholesale nfl jackets de scufundari, iti garanteaza o experienta unica dezvaluindu-ti lumea subacvatica.

df 10171700_661757293905249_5104072053287962241_n 10342508_661757273905251_103754084912704935_n

 

 

 


WordPress主题