SCOALA Copiilor Cardio Mix –

Concept de Educatie si Cultura pentru copii care are la baza Preventia si Intretinerea Masinariei Umane

Tematica:descoperirea si identificarea dotarilor de fabricatie (aptitudini, abilitati, conditie fizica, stare nutritionala si potential de motricitate al individului in diferite perioade ale vietii cotidiene cat si in diferite stari de sanatate, activitati sportive, boli si afectiuni)

 MIŞCARE–STARE DE BINE = SANATATE – FORMĂ MAXIMĂ-PERFORMANȚĂ -PERFECTIONARE- Fitness Cardio Mix

                                    CAMPANII SPECIALE

Campania FII VOLUNTARUL EDUCATIEI TALE –   Desfasurata in scoli pentru copii de la clasele V- VIII  campania prevede activitati cultural sportive, educative, concursuri, provocari, contactul si cunoasterea unui mod de viata inovator si plin de beneficii: stilul de viata Cardio Mix

Colaboram cu mai multe scoli in programul SCOALA ALTFEL –Scolile sau cadrele didactice interesate pentru a oferi copiilor module despre Mod de Viata Sanatos, Preventie si Intretinere corporala, Nutritie, Miscare si Depistarea Aptitudinilor Sportive, Reformare pentru un nou stil de viata – ne pot contacta la 0732 115 993 pentru stabilirea programei de lucru.

Ce este Scoala Copiilor Cardio Mix ?

Suntem şcoala unde copii pot învăţa cu adevărat ce este mişcarea şi care sunt beneficiile ei. Regula de bază la noi în scoală este: ‘‘ Mişcarea este garanţie pentru viaţă !‘‘- acest lucru este valabil atât pentru copii cât şi pentru adulţi, sedentari, dar şi amatori şi profesionişti. Prin analiza psihologica cat si prin rezultatele masuratorilor somato-functionale pe care le efectuam atat individual cat si pe grupe constituite, avand in vedere criteriile de varsta, sex, nivel de activitate fizica/inactivitate, sedentarism, practicant de educatie fizica sau sport, creem o baza de date (confidentiala) pe care o prelucram statistic si care reprezinta pentru noi acele valori medii normale considerate repere clare si reale in stabilirea ecartului biologic (starea lui biologica – starea de sanatate sau daca exista dupa caz deviatii fata de normal)

       Scoala Copiilor Cardio Mix are peste 100 de membri copii. Inscrierea se face de catre parinti, prin completarea unui formular/contract si achitarea unei taxe lunare. Integrarea in Scoala Copiilor Cardio Mix se face pe baza evaluarii aptitudinilor. Pentru inscrieri si detalii trimiteti email la [email protected] sau tel : 0732 115 993

COSTURILE pentru copii la Scoala Copiilor Cardio Mix sunt prezente la pagina CONTACT

WordPress Blog