Excelenta

EXCELENȚĂ

Cardio Mix Fitness Anti Aging este sigurul concept de fitness cu aprofundare metodologica completa si diferita in care cunostintele fiziologice, biomecanice din cultura si pregatirea fizica multilaterala, sunt transpuse in practica programelor concepute, folosind miscarile naturale ale organismului uman. Este singurul concept de fitness anti aging din Romania care combinarea mintea si corpul  pentru obtinerea celor mai importante transformari fizice si nu numai. Cardio Mix Fitness Anti Aging este sigurul concept de fitness care are la baza stiinta culturii fizice cu nota aplicativa asupra starii de sanatate si a modului de viata care cuprinde cei 3 piloni de baza : exercitiul fizic, alimentatia si mentalul. Beneficiile acestui concept vin in urma unui proces indelungat de studiu asupra organismului tinind cont de o multitudine de cunostinte aprofundate si de patrimoniul genetic al organismului uman. In urma acestui studiu am demonstrat clar impactul si efectele alimentatiei si al stilului de viata supra mentalitatii si implicit asupra organismului. Am constatat ca datorita factorilor ambientali si psihologici modul nostru de viata devine  individualizat.

 

CERCETARE STIITIFICA: tema ”BENEFICIILE ASOCIERII EXERCITIILOR FIZICE ÎN DIETELE HIPOCALORICE”

‘XXXI FIMS SPORTS MEDICINE WORLD CONGRESS, 19-22 May 2010, Puerto Rico ”THE BENEFITS OF THE ASSOCIATION BETWEEN A HYPO CALORIC DIET AND PHYSICAL EXERCISE ON WEIGHT LOSS”

A.Ionescu, A. Apostol, O. Ionescu, M. Vasilescu, A. Murgu National Institute of Sports Medicine,Bucharest, Romania       

Anca Ionescu, MD, PhD -Associate Professor – University of Medicine “Carol Davila”/Head of the Sports Medicine Department/President of the Romanian Society of Sports Medicine

Mihai Dragomir – Prof.Doctor in Preventia si Intretinerea Masinariei Umane, Psiholog, Consilier in Nutritie,Antr.Fitness Specialist

”Timp de trei ani grupuri de oameni au luat parte la un studiu privind efectele antrenamentului fizic având ca scop pierderea în greutate si schimbarea compozitiei corporale. Efectele benefice ale antrenamentului fizic au fost demonstrate pe loturi de 20-40 persoane paricipante la concursul Slabeste sigur si natural cu Cardio Mix. Pentru sublinierea efectelor aditionale ale exercitiilor fizice alaturate unui program de dieta, studiul s-a desfasurat în doua etape, participantii urmând initial numai un program de dieta, asociat apoi în a doua etapa cu programul de pregatire fizica si exercitii de fitness denumit Cardio Mix Fitness Concept, creat de Mihai Dragomir.

Scopul studiului: scopul acestui studiu este acela de a stabili si evalua efectele asocierii  dintre progamul de exercitii fitness si de pregatire fizica multilaterala din cadrul conceptului de fitness Cardio Mix cu o dieta hipocalorica, având ca scop pierderea în greutate si remodelarea corporala.

Concluzia studiului: asocierea dietei hipocalorice cu programul concept CARDIO MIX a dus schimbarea aspectului fizic cât si a starii de sanatate a persoanelor respective. (”Adding CardioMix training program to a hypo-caloric diet increases the weight loss and especially body remodeling process, with positive consequences on maintenance  the newly acquired weight once the diet is stopped.’‘)

Lucrarea stiintifica a fost selectata pentru publicare de editura de specialitate Medimond.

congres-2copertalucrare-pag-1-editura-medimondlucrare-congres-mondial-medicina-sportiva-puerto-rico

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Colaborator MEDICA ACADEMICA – Revista sub egida Academiei Oamenilor de Stiinta din Romania

Mihai Dragomir este specialistul segmentului Strategii in Sanatate publicat de Medica Academica – publicand articole cu teme de larg interes: „Descopera limbajul si invata cum sa te ingrijesti; Exercitiile fizice si diabetul; Stilul de viata sanatos? Echilibru intre Minte, Trup si Suflet; Esente impotriva durerii; Durerile articulare- artrita si artroza. Cauze”

Colaboreaza cu Medica Academica si pe segmentul de Excelenta Medicala  cu lucrarile „Psihicul vorbeste” şi „Beneficiile asocierii exercitiilor fizice in dietele hipocalorice”

CAMPANII de Educare , Informare si  Promovarea a modului de viata sanatos

Campania IA-TI PORTIA DE SANATATE – initiata in 2009 (in desfasurare) a generat cartea cu acelasi titlu lansata in 2010 la Sala palatului. Sub umbrela campaniei al carei initiator este, Mihai Dragomir si Cardio Mix organizeaza si desfasoara activitati de educatie si preventie pentru populatie: seminarii care au ca tema Preventia si importanta acesteia pentru sanatate, prevenirea aparitiei obezitatii la nivelul populatiei etc.

Campania JUNIOR SPORT – TRIMITETI COPII LA SPORT

Mihai Dragomir este director editorial la revistei Junior Sport si coordonator de proiect impreuna cu Cristian Topescu, al campaniei – Trimiteti copiii la Sport – lansata in iunie 2012, care are la baza cel mai important proiect educativ si cultural pentru copii si tineret din Romania. Cardio Mix este partenrul principal in organizarea evenimentelor cultural educativ sportive pentru mase in cadrul campaniei Junior Sport.

Campania – Da viata inimii copilului tau

Seminar  Anti Aging – IMPORTANTA PREVENTIEI