CENTRUL de EXCELENTA Fitness Anti Aging  Cardio Mix Sos.Gheorghe Ionescu Sisesti , NR 126 E , Bucuresti , Sect 1

     

PACHETE SERVICII pentru

Preventia si Intretinerea Masinariei Umane:

Psihologie, Nutritie, Pregatire Fizica, Slabire, Stare de Bine = Sanatate, Distractie, Aventura, Expeditie, Reformarea stilului de viata.

CLASE, ANTRENAMENTE PREGATIRE PSIHO-FIZICA PENTRU GRUP 

Abonament clasa grup FIT BIO MIX  – (8 sedinte/luna): 550 lei. Sedinta – 80 lei/ora

Abonament clasa grup ALL FOR ONE  3 (conceput pentru o perioada de minim 3 luni): 495  RON/8 sedinte (1485 lei perioada de 3 luni). * Include o ora de consiliere personalizata.

Abonament clasa grup ALL FOR ONE  6-(conceput pentru o perioada de minim 6 luni): 470 RON/8 sedinte (2820 lei perioada de 6 luni). * Include o ora de consiliere personalizata si plan alimentar personalizat.

 NOU ** Abonament Cardio Mix 12 = include 12 sedinte pregatire fizica anti aging Cardio Mix /luna : pret 680 lei

Curs special CARDIO MIX DANCE – construit 3 D ( Distractie , Deconectare, Dance). In fiecare vineri ne intalnim la ora 18.30.Verificati locurile disponibile cu o saptamana in avans fata de participare prin email la [email protected] sau tel 0732 115 993. Pret: 60 lei ora

 

NUTRITIE 

Plan alimentar personalizat si consultatie integrata pentru 4 saptamani: 390 lei

Plan alimentar personalizat Complex-Resurch,Coaching, Integrated Meal Plan – 850 lei. Programul are aplicare nelimitata ca si consiliere & stil de viata personalizat, planning alimentar creat pentru minim doua luni cu ajustare dupa caz). Ajustare program alimentar la perioada – 50 lei

 

CONSULTATII

Consultatie Standard (generala) Life Style  – 70 lei /ora

Consultatie Psihologie – 120 lei/ora 

Consultatie Nutritionala Generala-120 lei/ora

Consultatie Nutritionala Complexa –140 lei/ ora

Consultatie Recuperare – 140 lei /ora

Consultatie de SPECIALITATE  – 260 lei/ora (life style, psiho, nutritie)

 SLABIRE 

Alimentatie specifica stilului de viata si a tipului tau de fabricatie, consiliere, antrenamente de grup sau individuale adaptate organismului tau. Slabeste Sigur si Natural cu Cardio Mix se adreseaza tuturor celor care isi doresc sa intre într-un program complet si complex de slabire si mod de viata echilibrat, beneficiind astfel de o Portie de Sanatate. Prin parcurgerea timp de 4 saptamani (12 sedinte) a etapelor conceptului de fitness anti aging Cardio Mix si a metodologiei profesionale de slabire aplicata, participantii isi schimba radical stilul de viata invingind in lupta cu modul de viata haotic si nesanatos impus de vremurile si societatea care ne domina astazi, eliminand totodata informatiile eronate care exista in piata despre cum si ce sa faci ca sa traiesti sanatos. Supravegheati si indrumati de specialistii Cardio Mix reusiti cu singuranta sa va schimbati viata!

Inscrierile se fac prin email la [email protected] cu mesajul Slabeste Sigur si Natural (descrieti in email De ce vreti sa slabiti ) sau completand formularul de pe site la pagina de Contact , bifand sectiunea Concurs).

4 Saptamani (12 sedinte) concept slabire personalizata/ individual : 1000 lei All inclusiv (terapie motivationala prin analiza psihologica, pregatire psiho fizica personalizata, consiliere life style si nutritionala, program alimentar personaliazat). Perioda aleasa poate fi discutata pesonalizat in functie de programul clientului 4 Saptamani (12 sedinte) concept grup, slabire cu metodologie personalizata: 850 lei/participant . Perioada este cea aleasa pentru editiile speciale ale Concursului Slabeste Sigur si Natural – sectiunea Grup fiind anuntata periodic pe blogul cardiomix.

Slabeste sigur si natural

PROGRAME PENTRU COPII

 Scoala Copiilor Cardio Mix – clase special concepute pentru copii.  Program personalizat pentru copii:

  • 8 sedinte – 450 lei (pentru grup)
  • 8 sedinte – pregatire Individuala – 150 euro (675 lei)
  • 12 sedinte – Grup – 550 lei 
  • 12 sedinte pregatire Individuala – 250 euro (1125 lei)
  • 8/12 sedinte Individualizate pentru copii cu cerinte/nevoi speciale (afectiuni, boli etc) – 350 euro (numarul de sedinte il stabileste specialistul in functie de cerintele si necesitatile fiecaruia)

*Preturile se pot modifica in functie de particularitatile fiecarei situatii.

Scoala Copiilor Cardio Mix

1377590_550802481658491_760472756_n faeee jhf

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TERAPIE PSIHO-FIZICA (RECUPERARE si REFACERE)

Corpul nostru reprezinta istoria noastra: raporturi, sentimente, necesitati, cerinte, anxietate, tensiuni si traume. Ca atare sanatatea reprezinta unitatea de masura a vietii noastre. Stilul de viata , obiceiurile alimentare impreuna cu remedii ale medicinei usoare pot cu adevarat schimba calitatea vietii, mai ales in cazul celor suferinzi. Se pot atenua durerile, se poate elimina si reda functionalitatea zonelor afectate, fiind permisa nu doar o viata normala ci si recupearea miscarii si rezolvarii complexe ale unor probleme mai grave. Acest lucru ne permite sa ne miscam intr-o maniera armonioasa cu natura.

dsc05482 recuperare-sportivi-de-performanta dsc05646

 

 

 

 

 

 

 

 

 RECUPERAREA pre si post operatorie, Recuperarea Fizica Individuala pentru persoane cu/fara activitate  sportiva/performanta – coordonata de Prof. Mihai Dragomir: pretul se stabileste in functie de perioada, tipologia individului si necesitatea metodologiei de lucru (dupa caz) 

           

Antrenament Personalizat: INDIVIDUAL

*Costurile antrenamentului personalizat se calculeaza in functie de cerintele, nevoile, scopul si alegerea clientului, rezultatul evaluarii specifice Cardio Mix, durata programului, complexitatea lui, ora de desfasurare stabilita etc. Antrenamentul poate fi efectuat si la resedinta dvs daca este cazul (sau la una din locatiile cu care colaboram).


Antrenament de GRUP compus din maxim 3 persoane: asistat de un antrenor/instructor Cardio Mix: 200 euro/persoana pentru 8 sedinte programate/luna.

Antrenament INDIVIDUAL Personalizat : cu antrenor dedicat (program care include plan de alimentatie, consultanta, terapie, antrenament special conceput nevoilor si cerintelor individului in functie de tipul de fabricatie). Pretul variaza in functie de perioada negociata, de starea de sanatate a participantului, de scopul pe care acesta si l-a propus si se stabileste dupa o sedinta de consultatie programata in prealabil unde impreuna cu antrenorul se stabilesc pasii care trebuie urmati. *Nota: acest tip de serviciu porneste ca perioada de la minim 3 luni. In conditii extraordinare se accepta doar minim o luna de antrenament personalizat.

 


 

Contacteaza-ne pentru mai multe detalii la [email protected] sau 0732 115 993


Free WordPress Themes