clase-busines-companii

Sanatatea este unitatea de masura a vietii tale. Fa parte din miile de oameni care s-au alaturat conceptului nostru de viata si comunitatii noastre de-a lungul a celor peste 10 ani de activitate cardio Mix, unde vei putea afla raspunsurile si rezolvarile tale legate de adevaratul stil de viata.

 

CONCEPTUL CARDIO MIX FITNESS ANTI AGING

  • PSIHOLOGIE – relatii familiale, mentalitate, comunicare, socializare etc.Identificarea corecta a informatiilor si acumularea de bagaj informational suficient pentru gasirea raspunsurilor si a rezolvarilor problemelor cu care te confrunti pentru a-ti putea cunoaste adevarata proprie identitate si a putea vedea sensul vietii tale in realitate.
  • SLABIRE – alimentatie specifica stilului de viata si a tipului tau de fabricatie, consiliere si antrenamente de grup si individuale specifice nevoilor tale, tipologii de pregatire psiho-fizica adaptate conform organismului tau
  • PREGATIRE PSIHO-FIZICA- tipologie de antrenament specifica intretinerii masinariei umane, antrenamente personalizate de grup sau individuale  in conformitate cu nevoile si cerintele oganismului tau
  • NUTRITIE – alimentele bune/nocive, alimentatia personalizata, individualizata, conform cu tipul fabricatiei tale
  • STARE DE BINE = SANATATE – echilibrarea parametrilor de functionare metabolica si aducerea lor la un nivel optim, eliminarea streass-ului si depasirea barierelor anesteziante si monotone, eliberarea reala a propriei tale identitati, identificarea si rezolvarea problemelor legate de sanatate (afectiuni, boli, pana la nivelul de patologie)
  • CURSURI – SEMINARII, COACHING LIFE STYLE 
  • SCOALA COPIILOR CARDIO MIX
  • FITNESS ANTIAGING

 

CONTROLUL GREUTATII –  SLABIRE

 

scadere-crestere-in-greutate

Slabeste in stilul Cardio Mix. Aproape oricine poate sa slabeasca si sa schimbe modul in care arata. Obtinerea unei greutati sanatoase te poate ajuta sa-ti controlezi colesterolul, presiunea arteriala, zaharul din sange etc. Nu trebuie sa urmezi o dieta drastica care este menita sa esueze si care te lasa cu un sentiment descurajator, atata timp cat te bucuri de fiecare lucru cu moderatie. Cercetarile arata ca cel mai eficient mod de a pierde din greutate este ”in cantitati mici”, slabitul in proportii mari, rapid, este adesea insotit de o ingrasare si mai mare, foarte asemanator cu efectul “YO -YO”.

Cardio Mix  te antreneaza pentru slabire specifica: stimularea corecta si naturala a oganismului pentru a putea revei la forma de baza prin care sa arda din depozitele adipoase.

   PREGATIRE PSIHO-FIZICA, ANTRENAMENTE PERSONALIZATE & MODELARE – REMODELARE CORPORALA (TONUS MUSCULAR – INTRETINERE)

antrenamente-personaliozate

 Cardio Mix Fitness Anti Aging Concept este un spectacol al sanatatii si starii de bine fizice si mentale. Este un concept de viata, sanatoasa, de pregatire psiho fizica, concept care ofera publicului, oricarei persoane interesate sau familie – O PORTIE DE SANATATE. Cardio Mix te antreneaza pentru dezvoltarea, cresterea masei musculare la nivel echilibrat, armonios, atletic. Te antreneaza pentru Preventia si Intretinerea masinariei umane (antrenament specific tipologiei tale de fabricatie)

NUTRITIE – CONSULTANTA NUTRITIONALA

Noi stim ca fiecare individ are nevoi si ‘’griji ‘’diferite din punct de vedere nutritional, asa ca vom stabili totul de comun acord. Cardio Mix totul se aplica personalizat.

consultanat-n-1 consultanat-n-2 burger poza-consultanta-nutritie

 

MIHAI Dragomir creatorul conceptului Cardio Mix Fitness Anti Aging recomanda:’’Oricare ar fi prioritatile tale, putem ajuta la cladirea unui plan nutritional care sa le imbine pe toate. Fie ca ai alergii la mancare, contraindicatii medicale (ex:diabet), esti vegetarian sau nu, sau pur si simplu vrei sa inveti care sunt cele mai sanatoase optiuni cand iesi sa iei cina in oras, planul pe care ti-l creem personalizat va cuprinde orice specificatie necesara’’.

 ARTE MARTIALE MIXTEPREGATIRE FIZICA & TEHNICO-TACTICA

arte-martiale

 Din experienta mea de antrenor consider ca una din cheiile de succes a tuturor sporturilor, este conditia fizica. Aceasta este valabila desigur si pentru artele martiale. Pentru obtinerea unei conditii fizice bune, este necesara o perioada indelungata de timp deoarece primeaza dezvoltarea tehnicii si a procedeelor care si ele necesita o perioada destul de mare si nu pot fi neglijate. Cardio Mix te antreneaza specific pentru dzvoltarea abilitatilor pentru lupta si aparare (situatii neprevazute, tehnico-tactice si competitionale)

ANTRENAMENTE FITNESS ANTI AGING CARDIO MIX 

Antrenamente Cardio Mix de dezvoltare personala, pentru adaptarea organismului la efort, pentru dezvoltarea abilitatilor psiho-fizice (reflexe, coordonare, corelare, echilibru, motricitate senzoriala la nivel de sistem nervos central), pentru imbunatatirea performantelor mobilitatii si flexibilitatii, pentru dezvoltarea andurantei si nu in ultimul rand pentru echilibrarea si functionarea optima a parametrilor masinariei din dotare.

 cursuri-cardio-mix-1  cursuri-cardio-mix-2

 

 

CURSURI – SEMINARII, COACHING LIFE STYLE 

 

 seminar  seminarii

 

Abordam personalizat fiecare companie in parte in functie de dorintele participantilor la clasele noastre. Raspundem prezent la sediul companiei dvs pentru a oferi solutii la nevoile personalului dvs .

clase-busines-companii

 

Free WordPress Theme