Cardio Mix Fitness Anti Aging Concept – primul si singurul concept de fitness anti imbatranire din Romania care are la baza cel mai bun sistem de preventie si intretinere a masinariei umane, concept de pregatire psiho-fizica – este un spectacol al sănătății (stării de bine fizice și mentale) ofera publicului, oricărei persoane sau familie interesată, o Porție de Sănătate.

mihai-dragomir-cardio-mix

Denumit si Fitnessul Viitorului, Cardio Mix revolutioneaza miscarea, educa nutritional, are impact direct asupra corpului si a mintii. Cardio Mix evalueaza atat dimensiunile si compozitia corporala pe baza unor repere antropometrice simple, cat si succesiunea modificarii de forma ale raporturilor dintre parti in timpul efectuarii miscarilor simple, cotidiene, profesionale si de performanta sportiva. Deasemenea evalueaza conditia fizica, starea nutritionala si potentialul de motricitate al individului in diferite perioade ale vietii, in diferite stari (sanatate, activitate sportiva, boli , afectiuni) oferind date concrete si obiective utile atat in profilaxie si in performanta sportiva cat si in recuperarea persoanelor cu boli cronice. Prin rezultatele masuratorilor somato- functionale pe care le efectuam pe grupe constituite si pe criterii de varsta, sex, nivel de activitate fizica (inactivitate, sedentarism sau practicant de educatie fizica sau sport) le prelucram statistic si reprezinta pentru noi valori medii considerate repere clare si reale in stabilirea ecartului biologic (starea lui biologica- starea de sanatate, sau daca exista dupa caz deviatii fata de normal) pentru parametrul evaluat. Aceste valori le utilizam pentru urmatoarele scopuri:

-clinic pentru evaluarea subiectilor, incadrarea lor fata de valorile de referinta, alegerea terapiei, readaptarea la efort si evaluarea rezultatelor

-ca si instrumente de educatie pentru conceprea unor programe de PREVENIRE si PEREVENTIE a imbolnavirilor si de promovare a sanatatii, de formulare si informare a politicilor sociale.

Practicand si adoptand Conceptul si Stilul de Viata Cardio Mix, oamenii, indiferent de varsta,se transforma si beneficiaza de imbunatatirea starii de sanatate:

– Prin adaptarea celor mai bune exercitii fiecarui subiect in parte astfel incat sa-i asiguram PROTECTIA si PREVENTIA maxima asupra articulatiilor si a oaselor.

– Prin depistarea si rezolvarea afectiunilor existente la interiorul organismului iar prin echilibrarea metabolica facem corpul sa reflecte ‘’benefiicile’’ si catre exterior

– Prin adaptarea programului nutritional si de antrenament optim astfel incat sa deblocam si sa reglam metabolismul determinandu-l sa utilizeze depozitele adipoase si sa elimine surplusul de greuatate

– Prin implementarea individuala a sistemului de pregatire psiho-fizica astfel incat subiectul sa poata beneficia de imbunatatirea sistemului cardio respirator si cardio vascular favorizand implicit obtinerea tonusului muscular prin irigarea cu sange a zonelor inactive.

– Prin aplicarea permanent diversificata a antrenamentelor astfel incat subiectii sa nu isi piarda interesul si sa fie mereu motivati catre si pentru obtinerea echilibrului energetic prin ecuatia MINTE-TRUP-SUFLET.

Free WordPress Themes